3 Haziran 2016 Cuma

Vaillant Gaz Alarm Cihazı

Günümüzde doğalgaz zehirlenmeleri o kadar çok yaşanıyor ki… Bu durumda alınamayan önlemler sebebi ile tüketiciler yaşamını yitirebiliyor ya da sağlık açısından problemler yaşayabiliyor. Bizler bu durumun bilincinde olan bir kombi servisiyiz. Fakat tüketicilerimize dairelerinde kombi olsa da olmasa da gaz alarm cihazı bulunmalı önerisinde bulunmaktayız. Bu anlamda diyebiliriz ki tüketicilerimiz bu cihaza sahip olarak sağlıklarını koruma altına almalıdır. Gaz dedektörü neden önemli? Diye soracak olursanız da sizlere bu anlamda bilgiler sunalım.

Gaz alarm cihazının özellikleri de aslında bu sorunun bir nevi yanıtı demektir. Bu sebeple de öncelikle bu durumu sizlere açıklayalım. Gaz alarm cihazlarının özelliği en çok bilinen ve tercih edilen özelliği gaz kaçağını algılamasıdır. Yani sizler algılamadan önce bu kaçağı direk algılar ve sizlere dairede kaçak var diye uyarıda bulunur. Bu uyarılar sizlere önlem almada yardımcı olur. Yani diyelim ki ocağınız açık kaldı ve siz bu durumda dairenizde uyuyor vaziyettesiniz… ya da kombi bağlantısında veya ocak bağlantısında gaz kaçağı meydana geldi ve televizyon izlerken daldınız kokuyu algılayamadınız. Bu durum sizlerin önce nefes alamamanıza neden olacaktır. Çünkü ortamdaki oksijen gidecek yerine atık gaz gelecektir. Bu anlamda nefes almakta zorluk çeker ve sonrasında bayılma durumları söz konusu olabilir. İşte bu durum da direk kullanıcıların bayılarak hiçbir önlem alamamasına ve sağlık açısından büyük sorunlar yaşamasına neden olur. Böyle bir durum neden yaşansın ki? Özellikle de bu gaz kaçaklarını bizlerden önce tespit eden cihazlar var iken… İşte bu durumları göz önünde bulundurarak gaz kaçağı durumunu hemen ağılayarak bu anlamda uyarılar veren ve uyarılar sonrasında kullanıcıların sağlık problemleri yaşamamasına neden olan gaz alarm cihazları mutlaka kullanılmalıdır. Kullanımı hem basittir hem de ücret bakımından pahalı değildir. Bir kez alırsınız sağlığınızı ömür boyu gaz kaçaklarına karşı korursunuz. Üstelik bu anlamda hiçbir zaman da sorun sıkıntı yaşamazsınız.
Bizlerde var olan gaz alarm cihazları pille çalışır ve prize takılarak aktif olur. Gaz kaçağında yüksek sesi ve ışığı ile uyarılar verir. Bu şekilde önlem alırsınız. Bizler tarafından takılan gaz alarm cihazının garanti süresi 2 yıldır. Bu zaman dilimi içerisinde sorun yaşadığınızda yine bizlere ulaşabilir yine yardımları alabilirsiniz. Kombiniz balkonda dahi olsa gaz alarm cihazının bizler mutfakta kullanılmasından yanayız. Çünkü ocaklarımız da doğalgazla çalışmaktadır ve ocaklarda da gaz kaçağının meydana gelebilme olasılığı yüksektir. Bu sebeple de diyebiliriz ki gaz alarm cihazı mutfakta kullanılır. Bu cihaza sahip olmak adına hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder